Britse korthaar kittens te koop

Britse korthaar kittens te koop

Britse kortharen zijn prachtige raskatten. Ze zijn lief voor groot en klein en houden van gezelschap. Met hun specifieke vacht en evenwichtig en rustig karakter zijn ze ideale huiskatten. Lees aandachtig britse korthaar kitten te koop.

britse korthaar kittens te koop

Aandachtspunten

Het is heel verstandig om bij Britse korthaar kittens te koop op enkele zaken te letten.

Koop een poes die aansluit bij uw verwachtingen. Indien er kinderen zijn, neem die mee en zie hoe de kitten op hen reageert. Het geslacht bij Britse korthaar kittens te koop en het nadenken over eventuele castratie of sterilisatie.

Katten zijn niet-veeleisende huisdieren, maar u wilt uw diertje vast alle liefde geven. De aankoop van één of meerdere kattenbakken en -vulling, aangepaste voeding, veilige speeltjes, drink- en voedselbakje, een krabpaal (die kan je ook zelf maken!).

Raskatten

Voor Britse korthaar kittens te koop ga je best langs bij een erkende fokker. De cattery’s volgen de wetgeving rond het kweken van gezonde en houden het ras zuiver, erkend bij het FNK (Federatie Nederlandse Kattenereninging). Bij de Britse korthaar kittens te koop verlaten de kittens het nest op 12-13 weken. Ze hebben de nodige verzorging en inentingen gekregen.

Behandel uw Britse korthaar kittens te koop met respect, zorg en liefde. Ook zij hebben gevoelens. U krijgt er veel liefde voor terug.