Britse korthaar kittens gratis

Britse korthaar kittens gratis

De Britse korthaar is een prachtige kat. Mijn zijn supermooie gladde egale vacht, zijn robuust en gespierd lichaam. Bij ‘Britse korthaar kittens gratis’ zal mening kattenliefhebber smelten.

Britse korthaar kittens gratis

De britse korthaar

De Brits korthaar is makkelijk in de omgang en heeft een evenwichtig en kalm karakter. Hij aardt prima binnenshuis. Zijn vacht was oorspronkelijk veel te zien in het blauw, maar nu komen ook andere variaties voor. Fokkers en cattery’s doen er alles aan om dit ras zuiver in stand te houden. Wanneer u een advertentie ‘Britse korthaar kittens gratis’ leest en u meteen verkocht bent, moet u toch wel enkele bedenkingen houden.

Enkele tips

Het kweken van raskatten gebeurt met veel liefde en aandacht. Deze kwekers hebben ook een certificaat die hen toelaat hun katten een nageslacht te geven en te verkopen met de nodige bewijzen. Dit alles is voor de verkoper een investering. De dierenarts komt regelmatig op bezoek. De kittens zijn ingeënt en gevaccineerd.

Zijn Britse korthaar kittens gratis, dan wel echte raskatten? Of zijn ze geboren uit een gemengd ouderpaar? Vraag dus zeker een antwoord waarom de Britse korthaar kittens gratis zijn. Wat wel es kan gebeuren is dat Britse korthaar kittens gratis in een dierenasiel komen. Wat de reden van plaatsing dan ook mag zijn!