Britse korthaar kittens beschikbaar

Britse korthaar kittens beschikbaar

Als kattenvriend gaat uw hart vast sneller kloppen bij het bericht ‘Britse korthaar kittens beschikbaar’ Nog een fotootje erbij en u bent helemaal verkocht, of niet?

Britse korthaar kittens beschikbaarBritse korthaar kittens

De Britse korthaar kittens beschikbaar is een prachtige raskat, met haar dikke vacht, bolle ogen en amandelvormige ogen straal ze elegantie uit. Deze kat wordt dan ook meestal door ervaren fokkers voortgebracht. Af en toe is er een paring met een huiskat, maar dan verdient dit nestje geen stamboom.

Bij Britse korthaar kittens beschikbaar, moet het dus wel een kitten zijn, met ouders uit een afgelijnde stamboom. De Britse korthaar is volgens blogger An een huiselijke kat die makkelijk met kinderen of andere huisdieren om kan.

De kwekerij

De kweker is erkend en heeft de nodige vakkennis om met deze poezen om te gaan. Dan pas kan hij het bericht ‘Britse korthaar kittens beschikbaar’ verspreiden.

Als u dat wilt, kunt u steeds de ouders en het nest bezoeken. Het kitten mag enkel weg na 8-9 weken.

Bij de aankoop van een Britse korthaar kitten krijgt u de nodige papieren en een vaccinatiekaart. Wanneer u zelf wilt kweken, zult u dus met de regels van de Federatie Nederlandse Kattenverenigingen moeten volgen.